AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz yavrusu görmek

Kahve falında kaz yavrusu görmek

Kahve falında kaz yavrusu görmek zahmetinin çoğalacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaz yavrusu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermeli, diğerlerini değiştirmeye çalışmamalısınız.

Kahve falında kaz ve yavrularını görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kaz görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz ve kaz yavrusu görmek insan sevindireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulur.

Kahve falında kaz yavrusu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaban kaz görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yabani kaz yakalamak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işarettir.

Kahve falında elinde kazma görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir