AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazma kazmak

Kahve falında kazma kazmak

Kahve falında kazma kazmak kimseyle konuşmaz olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında kazma kazmak gördüyseniz:

  • Diyete veya spora başlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında kazma kazdığını görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kazma kazmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yolunmuş kaz görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz ve tavuk görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaz tüyü yorgan görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında kaz yapmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kaz görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir