AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz kesmek

Kahve falında kaz kesmek

Kahve falında kaz kesmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, rahat nedir öğreneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaz kesmek gördüyseniz:

  • Evden yapılan çalışmalar ya da çevrenizi konforlu veya kullanışlı hale getirmeniz olumlu sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında kaz kesmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulur.

Kahve falında kaz yakalamak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kaz sevmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde kaz görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz civciv görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında kaz almak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir