AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen kaz görmek

Kahve falında yüzen kaz görmek

Kahve falında yüzen kaz görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen kaz gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yüzen kaz görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işarettir.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek maddi imkânlarının artacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kazma görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazma kazdığını görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaz sevmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan kazlar görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında kaz tüyü görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kaz avlamak sonra kendi işini kuracağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir