AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz ve yumurta görmek

Kahve falında kaz ve yumurta görmek

Kahve falında kaz ve yumurta görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet eder.

Kahve falında kaz ve yumurta gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Kahve falında kaz yumurtası görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kaz yumurtası almak mesai saatlerinin de uzun olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası yemek kötü karakterli bir kadına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek düşmanını alt edeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir