AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazılmış bahçe görmek

Kahve falında kazılmış bahçe görmek

Kahve falında kazılmış bahçe görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yeni siparişler alacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kazılmış bahçe gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Kahve falında kazılmış bahçe görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yolun kazılmış olduğunu görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temel kazıldığını görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında mezar kazılırken görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış tarla görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıldığını görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir