AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu kazıldığını görmek

Kahve falında kuyu kazıldığını görmek

Kahve falında kuyu kazıldığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kısmetlerin artacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, işlerinin başarılı olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kuyu kazıldığını gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında kuyu kazıldığını görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, işlerinin günden güne açılacağına yorulur.

Kahve falında kazılmış kuyu görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kazılmış çukur görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kazılmış ev temeli görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezar kazılmasını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarının kazıldığını görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işarettir.

Kahve falında yerin kazıldığını görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına alamet eder.

Kahve falında boş kazılmış mezar görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kendine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir