AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek

Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek

Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçenin kazıldığını gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Kahve falında bahçenin kazıldığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, işlerinde yenilikler yapacağına işarettir.

Kahve falında kazılmış bahçe görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında mezar kazıldığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin önünün kazıldığını görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kazılması görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazılmış temel görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazılan mezar görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yolun kazıldığını görmek donatacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir