AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazıda altın bulmak

Kahve falında kazıda altın bulmak

Kahve falında kazıda altın bulmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında kazıda altın bulmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında kazıda altın bulmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kazı kazan kazımak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca isim kazımak sonunda maddi zarara gireceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında duvarı kazımak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Kahve falında kaş kazımak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kum kazımak ardından bu kişiye açılacağına, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal kazımak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir