AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani kaz görmek

Kahve falında yabani kaz görmek

Kahve falında yabani kaz görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işarettir.

Kahve falında yabani kaz gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Kahve falında yabani kaz yakalamak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabani kaz görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabani ördek avlamak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani ot temizlemek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yabani ot görmek işlerinde berekete kavuşacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında yabani güvercin avlamak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet eder.

Kahve falında yabani arı görmek güçlükle elde edilecek başarı, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yabani at görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir