AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz kovalamak

Kahve falında kaz kovalamak

Kahve falında kaz kovalamak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kaz kovalamak gördüyseniz:

  • Yeni bir plan, verilecek bağlayıcı sözler veya orak çıkarlar bağlamında bir iş birliği hayatınızda ufak farklar yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kaz kovalamak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında yabani kaz görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz yapmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz ısırdığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaz görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kaz eti pişirmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine inanılır.

Kahve falında kaz yada ördek görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir