AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, zorluklarını aşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, gıybet edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kazanç ve kar getireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunu görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir