AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin ters gideceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu işetmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu işetmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun işe girdiğini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulur.

Kahve falında işeyen erkek çocuğu görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğu işetmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu işerken görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu işetmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir