AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konuların net bir şekilde anlaşılmasını ya da belli anlaşmalarda karşılıklı beklentilerin açıkça kavranmasını sağlamanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunu görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir