AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu sevmek ismini herkese duyuracağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evine gitmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek başarılarının devamlı olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği çocuğun annesini görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu sevmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin çocuğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin çocuğu öpmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir