AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kendi işine sahip olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunu görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yolculuğa işaret eder.

Kahve falında arkadaş çocuğu görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir