AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş çocuğu görmek

Kahve falında arkadaş çocuğu görmek

Kahve falında arkadaş çocuğu görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kazancının da artacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, huzurlu bir insan olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Kahve falında arkadaş çocuğu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu sevmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ikiz çocuğu olduğunu görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek iş hayatında zarar edileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir