AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana konuşmak yeni bir ortama gireceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayla konuşmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanasının evlendiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölen kaynanayı görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana eli öpmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir