AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerini boşvereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanayla konuşmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana konuşmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalettir.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşla telefonda konuşmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir