AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynanayı görmek

Kahve falında ölmüş kaynanayı görmek

Kahve falında ölmüş kaynanayı görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, verimli olacak işler yapacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kaynanayı gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kaynana adayını görmek umutsuzluk yaşanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanadan altın almak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın doğurduğunu görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanamın evini görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasını dövmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kaynana sarılmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, adından konuşulur olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir