AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanasını görmek

Kahve falında kaynanasını görmek

Kahve falında kaynanasını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, tartışma yaşayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanasını gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında kaynananın görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynanasının dirildiğini görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında kaynana görümce görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kaynanasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanaya tokat atmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın elini öpmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanaya su vermek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir