AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın görmek

Kahve falında kaynananın görmek

Kahve falında kaynananın görmek daha fazla başarı kazanılacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında kaynanadan kaçmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanani görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kaynana görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı hasta görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanayı evden kovmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana ve kayınpeder görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir