AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya sarılmak

Kahve falında kaynanaya sarılmak

Kahve falında kaynanaya sarılmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, şansın kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanaya sarılmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kaynana sarılmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanaya sarılmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, istemediği halde borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynana görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının hasta olduğunu görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kulluk derecesinin artmasına delalettir.

Kahve falında kaynanaya su vermek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanasını öpmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs kaynana görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir