AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Kahve falında kaynanaya sarılmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kendisini işine veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaynana sarılmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kaynanasını ve kayınbabasını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kaynanayla konuşmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kaynana kaynata görmek kırgınlıklar yaşanacağına, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasını görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanamı görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir