AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs kaynana görmek

Kahve falında küs kaynana görmek

Kahve falında küs kaynana görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs kaynana gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında küs kaynana görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek dertlerine derman bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında kaynanasını hamile görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında üvey kaynana görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında eş ve kaynana görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına delalettir.

Kahve falında kaynana ve kayınbabayı görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, işlerinin yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında ölen kaynana görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanayı öpmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir