AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kaynana görmek

Kahve falında ölmüş kaynana görmek

Kahve falında ölmüş kaynana görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynana gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında kaynanayı tuvalette görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gelin kaynana görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanayı ağlarken görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayla telefonda konuşmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının ağladığını görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Kahve falında kaynana ve görümceyle kavga etmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanaya bağırmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üvey kaynana görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir