AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana sarılmak

Kahve falında kaynana sarılmak

Kahve falında kaynana sarılmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynana sarılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında kaynanaya sarılmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana sarılmak eşlerin muhabbetinin artacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kaynana eli öpmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana ölmüş görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında kaynana dövmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, acılarını dindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanasını ve kayınbabasını görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynanayı namaz kılarken görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir