AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya su vermek

Kahve falında kaynanaya su vermek

Kahve falında kaynanaya su vermek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kaynanaya su vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Kahve falında kaynanaya su vermek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı öpmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına delalettir.

Kahve falında kaynanayı yatakta görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, haram mala yorulur.

Kahve falında kaynanayı sinirli görmek malının ve aşının da çoğalacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kaynanasını görmek kısmetli kapıların açılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaynanası görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Kahve falında kaynanayı tuvalette görmek refah içinde yaşayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir