AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana yıkamak

Kahve falında kaynana yıkamak

Kahve falında kaynana yıkamak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kaynana yıkamak gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında kaynana yıkamak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine inanılır.

Kahve falında kaynanayı yıkamak moralini ve neşesini kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynanaya bağırmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kaynana sarılmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye yorulur.

Kahve falında müstakbel kaynana görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve kaynana görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kaynanası görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir