AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanası görmek

Kahve falında kaynanası görmek

Kahve falında kaynanası görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanası gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Kahve falında kaynana el öpmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kaynanasını canlı görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana evini görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanadan tokat yemek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kaynanamın öldüğünü görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına inanılır.

Kahve falında kaynananın hasta olduğunu görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, emellere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve kaynana görmek amaçlarını yerine getireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir