AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya beddua etmek

Kahve falında kaynanaya beddua etmek

Kahve falında kaynanaya beddua etmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulur.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye beddua etmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin beddua ettiğini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak beddua etmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında haklı olarak beddua etmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine beddua etmek çok üst mevkilere yükseleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine beddua ettiğini görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evladına beddua etmek helal kazanç elde edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir