AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanaya bağırmak

Kahve falında kaynanaya bağırmak

Kahve falında kaynanaya bağırmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüklü siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya bağırmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yeniden değerlendirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kaynanaya bağırmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında kaynananın öptüğünü görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında gelin kaynana kavgası görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynanayı üzgün görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana ve kayınbaba görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanani görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanayla konuşmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kaynanasıyla kavga etmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir