AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne ve kaynana görmek

Kahve falında anne ve kaynana görmek

Kahve falında anne ve kaynana görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve kaynana gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında anne ve kaynana görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müstakbel kaynana görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yeni şeyler keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynananın öldüğünü duymak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kaynanayı görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana dövmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işaret eder.

Kahve falında kaynanaya bağırmak mutluluk ve başarı getireceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya kızmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya sarılmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir