AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayı yıkamak

Kahve falında kaynanayı yıkamak

Kahve falında kaynanayı yıkamak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, huzurun bozulacağına, kalp kıracağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kaynanayı yıkamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında kaynana yıkamak insan sevindireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Kahve falında kaynanayı yıkamak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında kaynananın hamile olduğunu görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işarettir.

Kahve falında kaynanayı yatakta görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanaya sarılmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynanasını hamile görmek programların ve projelerin tutmayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana konuşmak çalıştığı yerde amir olacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir