AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana ve baldız görmek

Kahve falında kaynana ve baldız görmek

Kahve falında kaynana ve baldız görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kaynana ve baldız gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baldızla konuşmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işarettir.

Kahve falında baldızla evlenmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eski baldızı görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında baldıza sarılmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baldızla kavga etmek günahlara, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baldızını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baldızın öldüğünü görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir