AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldızını görmek

Kahve falında baldızını görmek

Kahve falında baldızını görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında baldızını gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında baldızla evlenmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında baldız öpmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baldızını hamile görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baldıza sarılmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baldızı hamile görmek varlıklı kimse olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında baldızla konuşmak güzelliklerle dolacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında baldızını görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir