AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski baldızı görmek

Kahve falında eski baldızı görmek

Kahve falında eski baldızı görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski baldızı gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında eski baldızı görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baldızla yatmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında baldıza sarılmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baldızı hamile görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında baldızını hamile görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında baldızını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında baldızla kavga etmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında baldızla evlenmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir