AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldızın öldüğünü görmek

Kahve falında baldızın öldüğünü görmek

Kahve falında baldızın öldüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında baldızın öldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Kahve falında baldızın öldüğünü görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında baldızla yatmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında eski baldızı görmek elde edilecek menfaatlere, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baldızı hamile görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baldız öpmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında baldızla konuşmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında baldızla evlenmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir