AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldızla evlenmek

Kahve falında baldızla evlenmek

Kahve falında baldızla evlenmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zor bir işe girileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında baldızla evlenmek gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Kahve falında baldızla evlenmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında baldızı hamile görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baldızla yatmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baldızını hamile görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında baldızın öldüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında baldızını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, dostlardan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baldız öpmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir