AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldızla konuşmak

Kahve falında baldızla konuşmak

Kahve falında baldızla konuşmak elindekileri de kaptıracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında baldızla konuşmak gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Kahve falında baldızla konuşmak gönlünce bir yaşamı olacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baldızla yatmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında baldızla evlenmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalettir.

Kahve falında baldızını hamile görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baldızını görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baldızla kavga etmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baldızı hamile görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir