AnaSayfa / Genel / Kahve falında baldızla kavga etmek

Kahve falında baldızla kavga etmek

Kahve falında baldızla kavga etmek istemediği halde borçlanacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında baldızla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Kahve falında baldızla kavga etmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine delalettir.

Kahve falında kaynana ve baldız görmek kıtlığın meydana geleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baldızını hamile görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, şerefe ve izzete delalet eder.

Kahve falında baldızını görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında baldız öpmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baldızı hamile görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baldızla evlenmek hep yerinde sayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Kahve falında eski baldızı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir