AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymaklı yoğurt görmek

Kahve falında kaymaklı yoğurt görmek

Kahve falında kaymaklı yoğurt görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, hasret çekileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yemek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kaymaklı yoğurt görmek huzursuz olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu makarna yapmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yoğurt görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt ve pekmez görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir