AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt kaymağı görmek

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt kaymağı gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek güzel huylarını terk edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yemek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurda basmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık kaşık yoğurt yemek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çalkalamak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt çırpmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, seyahatlere katılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir