AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, kendisi ile gururlanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında kaymakamla konuşmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaymakam olmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakam eşini görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında vali kaymakam görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kaymakam eşi görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakam görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bayan kaymakam görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir