AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam görmek

Kahve falında kaymakam görmek

Kahve falında kaymakam görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, güzel günler için yaşayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaymakam gördüyseniz:

  • Ateşe yaklaşırken yanıcı veya yakıcı madde taşımadığınızdan emin olmanızda fayda var.

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla yemek yemek para sıkıntısı çekmeyeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kaymakam eşini görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında kaymakam eli öpmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vali kaymakam görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kaymakam olmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaymakam karısı görmek tecrübelerini aktaracağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakam eşi görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir