AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam olmak

Kahve falında kaymakam olmak

Kahve falında kaymakam olmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakam olmak gördüyseniz:

  • Bir fikrinizin hayat bulmasını istiyorsanız öncelikle dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kaymakam eşini görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vali kaymakam görmek çok para kazanılacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakam karısı görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakamla konuşmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakam olmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakam görmek onları okula göndereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek çirkin amellere, önün açılacağına alamet eder.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir