AnaSayfa / Genel / Kahve falında vali kaymakam görmek

Kahve falında vali kaymakam görmek

Kahve falında vali kaymakam görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vali kaymakam gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında vali kaymakam görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakam olmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında bayan kaymakam görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaymakam eşi görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaymakam karşı görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaymakam görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir