AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam eşi görmek

Kahve falında kaymakam eşi görmek

Kahve falında kaymakam eşi görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, inancının eksileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ileriye gideceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kaymakam eşi gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında kaymakam eşini görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kaymakam eşi görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulur.

Kahve falında vali kaymakam görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet eder.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaymakamla konuşmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan kaymakam görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir