AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakam eşini görmek

Kahve falında kaymakam eşini görmek

Kahve falında kaymakam eşini görmek hayaline kavuşacağına, hüsrana uğratacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaymakam eşini gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Kahve falında kaymakam eşi görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kaymakam eşini görmek umutlarının çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında kaymakam olmak yüzün güleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kaymakam karşı görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vali kaymakam görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işarettir.

Kahve falında kaymakam karısı görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir