AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymakamla konuşmak

Kahve falında kaymakamla konuşmak

Kahve falında kaymakamla konuşmak hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında kaymakamla konuşmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Kahve falında kaymakamla telefonda konuşmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kaymakamla konuşmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kaymakam olduğunu görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında kaymakam olduğunu görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kaymakam olmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymakam eşi görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında vali kaymakam görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymakamla evlenmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir